ÇOCUK İHMALİ VE İSTİSMARI KONULU SEMİNER DÜZENLENDİ

Üniversitemiz Mahmut Goloğlu Kültür Merkezi'nde 29.12.2022 tarihinde 13.00-15.00 saatleri arasında bölümümüz İngilizce Öğretmenliği Kulübü (ELT Club) tarafından düzenlenen Çocuk İhmali ve İstismarı konulu seminer gerçekleştirildi. Seminerde Türkiye Cumhuriyeti Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Akçaabat Sosyal Hizmet Merkezi görevlileri İlknur GÖÇGEL AKTAŞ ve Tolunay Bayraktar KAYACI tarafından Fatih Eğitim Fakültesi başta olmak üzere Üniversitemiz öğrenci ve öğretim elemanlarına Okullarda Çocuk İhmali ve İstismarı konusunda sunumlar yapıldı.

Bölümümüz öğrenci kulübüne bu anlamlı etkinliği düzenledikleri için, Sayın İlknur GÖÇGEL AKTAŞ’a ve Sayın Tolunay Bayraktar KAYACI’ya bu önemli konu hakkında verdikleri bilgiler, Üniversitemiz öğrenci ve öğretim elemanlarına ilgi ve katılımlarından ötürü teşekkür ediyoruz.

Bölüm Başkanlığı