Bölümümüze Ziyaret

Yomra Anadolu Lisesi Dil sınıfı öğrencileri, 25 Nisan Perşembe günü İngilizce öğretmenleri Hatice GENÇTÜRK ve Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Öğretmeni Betül ÇAKMAK'ın rehberliğinde bölümümüzü ziyaret etti. Bölüm başkan yardımcımız Dr. Öğr. Üyesi Handan ÇELİK ve bölüm araştırma görevlilerimizden Abdullatif UYUMAZ tarafından karşılandılar. Daha sonra, Arş. Gör. Abdullatif UYUMAZ öğrencilere bölüm ile ilgili genel bilgiler içeren bir sunum gerçekleştirdi. Sunum sonunda öğrencilerin bölüm hakkında merak ettikleri sorular cevaplandırıldı. Daha sonra öğrenciler ile birlikte kampüs turu yapılıp Üniversitemizin birimleri tanıtıldı. Kampüs içerisinde geçirdikleri serbest zamanın ardından ayrılan öğrencilere girecekleri YKS ve YDT sınavlarında başarılar dileriz.

BÖLÜM BAŞKANLIĞI