İngiliz Dili Eğitimi Tezli Yüksek Lisans Oryantasyon Programı

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı bahar döneminde İngiliz Dili Eğitimi Yüksek Lisans Programına kesin kayıt yapan yüksek lisans öğrencileriyle oryantasyon toplantısı yapıldı. Toplantı Anabilim Dalı başkanımız Doç. Dr. Servet ÇELİK' in açılış konuşmasyıla başladı.

Bu konuşmaya müteakip bölüm başkan yardımcımız Dr. Öğr. Üyesi Gökhan ÇEPNİ bölümü, programı, üniversiteyi ve çevreyi tanıtan, yüksek lisans sürecini anlatan bir sunum yaptı. Bunları takiben öğretim üyelerimizden Doç. Dr. Şakire Erbay ÇETİNKAYA, Dr. Öğr. Üyesi Handan ÇELİK ve  Dr. Öğretim. Üyesi Bilal KARACA eğitim-öğretim süresince dikkat edilmesi gereken araştırma, akademik yazım ve veri tabanlarının kullanımı gibi konularda öğrencileri bilgilendirdi.