Kadına Yönelik Şiddeti Önleme ve Çocukları Dijitalden Koruma Konulu Seminer Düzenlendi

Bölümümüz İngilizce Öğretmenliği Lisans programı Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında Dr. Öğr. Üyesi Gökhan ÇEPNİ koordinatörlüğünde ve Trabzon Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği Kulübü (ELT CLUB) işbirliğiyle, Üniversitemiz Mahmut Goloğlu Kültür Merkezinde 19.12.2023 tarihinde saat 14.00-15.30 arasında  Kadına Yönelik Şiddeti Önleme ve Çocukları Dijitalden Koruma konulu seminer düzenlendi. Seminerde Türkiye Cumhuriyeti Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Akçaabat Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü görevlileri Sayın Tolunay Bayraktar KAYACI ve Yağmur ERGÜN tarafından üniversitemiz öğretim elemanları ve öğrencilerine konuşmalar gerçekleştirildi.

Bölümümüz İngilizce Öğretmenliği Öğrenci kulübüne, sunumlarından ötürü Sayın Tolunay Bayraktar KAYACI’ya ve Yağmur ERGÜN’e, Üniversitemiz öğrenci ve öğretim elemanlarına ilgi ve katılımlarından ötürü teşekkür ediyoruz.

Bölüm Başkanlığı