Bölümümüzden TÜBİTAK Bilim Söyleşilerine Destek

Bölüm Başkanımız Doç. Dr. Servet ÇELİK, TÜBİTAK Bilim Söyleşileri kapsamında Araklı Hamit Özdağ İmam Hatip Ortaokulu'na konuk oldu. Yabancı dil üzerine yapılan söyleşiye Araklı İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Mehmet Rıza KESKİNSOY ve şube müdürleri, Araklı Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Sayın Dursun Ali AYAZOĞLU, Araklı Hamit Özdağ İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Sayın Muhsin DUMAN, Müdür Yardımcısı Sayın Ali Baytürk ile çok sayıda öğretmen ve yaklaşık 150 öğrenci katıldı. Araklı Gençlik Merkezi'nde gerçekleştirilen ve öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği söyleşinin bir bölümünde bölümümüz 4. Sınıf öğrencilerinden Tuğba Nur ŞEKER, Ayşe Nur BAYRAM ve Hilal KAZDAL da yabancı dil öğrenmeye katkı sağlayabilecek web araç ve uygulamalarını tanıtan bir sunum yaptılar. Hocamızı ve öğretmen adaylarımızı tebrik ediyoruz.