2022-2023 Mezuniyet Töreni

Bölümümüz İngiliz Dili Eğitimi Anabilim Dalı İngilizce Öğretmenliği lisans programı 2022-2023 mezuniyet töreni 06.06.2023 tarihinde Mahmut Goloğlu Kültür Merkezinde gerçekleştirildi. Törene Fatih Eğitim Fakültesi Dekanı Sayın Prof Dr. Bülent Güven, bölüm öğretim elemanlarımız, mezun öğrencilerimiz ve aileleri ile davetli misafirler katıldı. Törende mezunlar adına konuşmayı bölümümüz birincisi Dilara Kebelek yaptı, Bölüm başkanlığı adına Sayın Dr. öğretim üyesi Handan Çelik ve Dekanlık adına fakültemiz dekanı Sayın Prof. Dr. Bülent Güven’in konuşmalarının ardından dereceye giren öğrencilere plaketleri takdim edildi. Tören öğretmen andının okunması ve kep atma ile son buldu. Mezunlarımızı tekrar tebrik ediyor, meslek hayatlarında başarılar diliyoruz.

Bölüm Başkanlığı