Bölüm Başkanımızdan Malta Üniversitesi Dil ve Beşeri Bilimler Eğitimi Bölümü'ne Ziyaret

Bölüm Başkanımız Doç. Dr. Servet Çelik öğretim elemanlarımızdan Dr. Öğr. Üyesi Bilal Karaca ile birlikte Malta Üniversitesi, Eğitim Fakültesi, Dil ve Beşeri Bilimler Eğitimi Bölümü öğretim elemanlarından Prof. Doreen Spiteri'yi ziyaret etti. Yabancı dil eğitimi ve öğretmen yetiştirme konularının ve olası iş birliği ve proje ortaklıklarının görüşüldüğü toplantıda iki bölüm arasında Erasmus+ personel hareketliliği anlaşması imzalanmasına karar verildi. Görüşme sonunda, Bölüm Başkanımız, Prof. Spiteri'ye H. Çelik ve C. Coombe ile birlikte editörlüğünü yaptığı "Language assessment and test preparation in English as a foreign language (EFL) education" adlı kitabı hediye etti.